söndag 3 juli 2011

PEACE & LOVE !

Temat var MOD, HOPP & KÄRLEK. Hur fint som helst å även vädret var vän med festivalen.
Hann höra nästan alla band som kändes kul att se. Följande blev det : Lykke Li, M.I.A , The vaccines, Me and My army, Kings of leon, Säkert, Veronica Maggio, Lopptroop rockers, Oskar Linnros, Maskinen, The strokes, Bob dylan, Miss li, Håkan hellström, Mano diao ,Ziggy Marley, Paolo nutini ,lite Ark  å lite Kristian kjellvander å lite 30 seconds to mars å hmm  några fler men ja de kommer jag inte på namnen på dem. 

Blev en aningens besviken på Herr Dylan.. hade verkligen sett fram emot den spelningen men nja tycker inte riktigt att han levererade. Var riktigt många som kom för att se han så att komma långt fram kändes inte som ett alternativ. Men de hade ju stora bild skärmar så vi tänkte att de var ju lugnt för då ser man ju bra ändå.. Men nix de vägrade zooma in på karln så han syntes ändå som en prick i fjärran :P men ahh har ju hört han live nu ivarje fall å som en levande prick med :)

Men annars så var alla andras framträdande strålande. Men bäst tyckte jag dessa var ( utan inbördes ordning) :
M.I.A 
Maskinen
Veronica Maggio 
Håkan Hellström 
Looptroop rockers
Lykke Li

*Maskinens spelning = MAGISK!

*M.I.A hon har så mycket energi och skön musik att man inte kan sitta still!
*Lykke Li snyggt, bra och hade lånat en bit av The Knifes - silent shout och gjorde en slags trumdans ( eller vad man ska kalla det ) med ljusshow och det var underbart bra!
* Håkan ja han är ju Håkan å stämning blir det alltid med han !
*Veronica  kan också det där med att få med publiken. Riktigt bra!
* Looptroop rockers ja vad ska jag säga Promoe japp gillar den dreads mannen ännu. Som en fjortis förälskelse som inte ger sig när det gäller han.

Märkte då vi kom fram att min kamera som jag tagit med inte hade några batterier..illa.. Så ja lite mobil foton var det enda som blev.. Och den kameran är ju ej så bra i mörker och batterierna dog efter ett tag.
Men lite blev de :) kanske lägger upp de en annan dag tillsammans med lite övrig festival grejs.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar